Kotisiivouspalvelumme pitää arjen rattaat pyörimässä Tilaa siivoukset Helsingin alueelle kattavasta palveluvalikoimastamme

Kiireisen elämän keskellä arkiset perusasiat tuppaavat jäämään vähiten tärkeiksi ja siirtymään aina huomiseen. Valitettavasti tämä näkyy pian yhdellä silmäyksellä: kura valtaa eteisen, villakoirat pyörivät nurkissa, ja ehdit vain häthätää sysätä lautaset iltaisin tiskikoneeseen ja kytkeä laitteen päälle. Ongelma on se, että aamulla lähtiessäsi kone jää kaiken kiireen keskellä tyhjentämättä, ja töistä palatessasi tiskialtaassa odottaa uusi kaaos tukkiutuneine viemäreineen. Ei auta muu kuin ottaa karhupumppu kauniiseen käteen ja avata umpeutuneet putket lihasvoimalla.

käsienpesu

Sama meno jatkuu pesuhuoneessa: pyykkivuori uhkaa kaatua niskaan, ja saunassa tuoksahtaa pinttynyt hien haju. Olohuoneen ikkunat eivät ole nähneet pesusientä sitten viime vuoden, ja talvitakit roikkuvat edelleen naulakossa. Kohautat olkapäitäsi, sillä pianhan on syksy taas, ja toppatakille tulee huutava tarve. Kaiken tämän keskellä ei auta muuta kuin huokaista syvään.

Älä välitä pikkuasioista – me välitämme sinun puolestasi.

Asioiden ei tarvitse olla rempallaan. Kotisi on pienellä vaivalla kaunis ja siisti, kun asialla on alan taitava ammattilainen.

Me siivousalan osaajina pidämme nurkkasi puhtaana. Olipa kyseessä kodin kokonaisvaltainen kevätsiivous tai pieni viikoittainen puunaus, saat meiltä kaikki palvelut jatkuvana tai kertasopimuksena esimerkiksi muuton yhteydessä sopimuksen mukaan.

Olemme Helsingissä toimiva siivousalan yritys, joka palvelee sekä yksityisiä kotitalouksia että yrityksiä eri puolilla pääkaupunkiseutua. Toimialamme ei rajoitu ahtaaseen asiakaskuntaan, sillä olemme yleisen viihtyvyyden asialla missä ikinä työskentelemmekin: pidämme taloyhtiöiden yhteiset tilat puhtaana, siivoamme rappukäytäviä sekä teemme asuntoihin muuttosiivouksia.

Kattava palveluvalikoimamme sisältää kaikki perussiivoukset ikkunanpesusta toimistosiivouksiin. Meiltä saat:

  • kotisiivoukset
  • ikkunoiden pesut
  • muuttosiivoukset
  • toimistosiivoukset
  • sekä muut peruspalveluihin kuuluvat siivoukset joko säännöllisellä tai kertasopimuksella.

Kiinteistösi siivoaminen on meille ilo, sillä tyytyväinen asiakas tuo meille mielekkyyttä työn tekemiseen ja palveluiden kehittämiseen.

Ota yhteyttä kysy lisää palveluistamme!

Käytössäsi on osaava ja asialleen omistautunut ammattilaisten joukko

Takaamme laadukkaan lopputuloksen, sillä kaikki työntekijämme ovat alansa osaavia ammattilaisia. Käytössämme on paras mahdollinen kalusto ja välineet, jotka pitävät talosi pinnat ja paneelit takuulla kiiltävinä.

Meille palveleminen on ilo. Olemme aina valmiita kehittämään toimintaamme, ja siksi otamme asiakkailtamme mielellään vastaan palautetta sekä palveluidemme sujumisesta että työn laadusta. Mikäli asiakkaillemme tulee työn lopputuloksesta huomautettavaa, teemme tarvittavat korjausliikkeet nopeasti ja huolellisesti. Tyytyväinen asiakas on meille tärkeintä.

Palvelemme sinua, jotta arkesi sujuisi helpommin

Siivoaminen on meille intohimo. Kutsumuksemme ja tärkein tehtävämme on vapauttaa sinut ja läheisesti ylimääräisistä paineista ja stressistä, jotka tekevät arjesta liian usein selviytymistaistelua. Meidän avullamme voi heittää huolet nurkkaan ja keskittyä harrastuksiin sekä viettämään yhteistä laatuaikaa perheen kanssa – siivouspalvelumme pitää arjen rattaat pyörimässä ilman, että edes huomaat.

Voit solmia kanssamme joustavan sopimuksen omien aikataulujesi mukaan. Siivoussopimuksessa määrittelemme yhdessä sinun kanssasi osa-alueet, joille tarvitse apua sekä sovittelemme siivouskäynnit kalenteriisi sopiviksi.

Siivoaminen

Räätälöimme aina kaikki asiakassopimuksemme yksilöllisesti asiakkaan omien tarpeiden mukaan. Meille on ilo ja kunnia-asia palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla, ja siksi toteutamme siivouspalvelumme siten, että sekä asiakas että me itse voimme olla tyytyväisiä työn lopputulokseen.

Siivoukseen sijoittaminen kannattaa aina. Se on pieni investointi sekä omaan että koko perheen hyvinvointiin. Muistathan, että kotisiivous on verovähennyskelpoinen ostopalvelu kotitalouksille. Vuonna 2017 kotitaloudet saavat siivouspalveluista 50% vähennystä henkilökohtaisessa verotuksessa.

Vähennä arjen työtaakkaa ja stressaavuutta ja jätä kotisi puhtaanapito ammattilaisen käsiin. Me pidämme huolta sinun ja perheesi arjesta!