Näytön suojakalvolla voit välttää korjauslaskun

Vaikka auton korjaaminen on yleinen tapa huoltaa autoa, niin käyttämällä puhelimessa tai tabletissa näytön suojakalvoa voit välttyä ikävältä korjausreissulta. Sillä puhelimen vuosihuolto ei ole normaalia. Lähes kaikki viat älypuhelimissa ja tableteissa johtuu niin sanotusta puutteellisesta varovaisuudesta, eli huolimattomuudesta. Asian voi myös kääntää niin, että puhelin ei ole riittävällä tavalla suojattu, jos se rikkoontuu normaalissa käytössä putoamisen seurauksena. Varsinkin, kun puhelimiin ja tableteihin on vartavasten suunniteltu iso määrä erilaisia suojakuoria ja näytön suojakalvoja.

Viime vuosina monet valmistajat ovat alkaneet valmistamaan paljon myös puhelimien tarvikkeita. Variaatioita on valtava määrä ja kenellekään ei varmasti tule pulaa vaihtoehdoista, kun tutustuu näiden tuotteiden verkkokauppoihin. Yksi lähes välttämätön lisävaruste on näytön suoja, koska suurin osa älypuhelimien ja iPhone-laitteiden vioista johtuu näytön rikkoontumisesta. Tämä olisi ehkäistävissä jo alle viiden euron hintaisella hankinnalla, suojakalvolla. Tämän ei luulisi rasittavan kenenkään rahatilannetta kalliin puhelimen hankinnan jälkeen, vai mitä? Itse asiassa tätä hankintaa voisi ajatella vakuutuksena, koska suojakalvo suojaa puhelimen näytön silloin kun se tippuu. Jos näyttö olisi mennyt sirpaleiksi, niin kun kuvassa. Siinä tilanteessa suojakalvoon tulee usein muös syvä naarmu tai jopa reikä. Kun otat näytön suojakalvon pois puhelimen näytöltä, niin huomaat että lasi on täysin naarmuton. Näin voit ostaa taas uuden ”vakuutuksen” puhelimellesi, että näyttö on taas uuden näköinen.

tabletin näyttö hajalla

Usein näytössä olevat suojakalvot kestävät käyttöä pari kuukautta – joskus enemmänkin. Itse ainakin tykkään vaihtaa kalvon uuteen siinä vaiheessa, kun siihen on tullut naarmuja käytöstä ja varsinkin samassa taskussa olevista avaimista. Tykkään, että iPhone näyttää käytössä mahdollisimman pitkään uudelta ja yksi toinenkin hyöty on tästä suojakalvon käytöstä. Sama hyöty on myös suojakuorien kanssa. Oletko ikina miettinyt mitä teet vanhalle puhelimelle, kun olet ostanut juuri uuden? Minä ainakin myyn sen (jos en anna sitä avopuolisoni käyttöön)! Myyntitilanteessa on todella paljon etua siitä, että puhelin näyttää uudelta ja kunnoltaan erinomaiselta. Monesti olen myös saanut jopa 20 euroa niin sanottua käytetyn puhelimen markkinahintaa enemmän, kun se on ollut loistavassa kunnossa. Tällä voitolla olen saanut ostettua itselleni hyviä suojakalvoja ja joskus jopa toimivan näyttöäkin suojaavan suojuksen.


Katso tämä video, niin huomaat miten paljon älypuhelin kestää iskuja, kun siinä on näytön suojakalvo asennettuna. Lue myös, mistä materiaalista suojakalvo on valmistettu.