Verkkokauppa joka muuttaa paheesi hyväksi – sähkösavukkeiden nettikauppa

Tänään on vuorossa sähkötupakkatuotteiden esittelyä ja sen alan huipputekijäksi valitsimme Sauhuton.com -verkkokaupan. Verkkokauppa on toteutettu ammattitaitoisesti ja myös ulkoasultaan hyvin miellyttäväksi käyttäjälle. Se on aina hienoa, että käyttäjäystävällisyyttä arvostetaan ja siihen panostetaan. Verkkokaupoissa se on oikeastaan elinehto, kun myynnin määrään vaikuttaa suuresti käyttäjien viihtyminen sivuilla ja erityisesti itsen kaupan toimivuus.

Lopeta tupakointi - aloita sähkötupakointi

Sähkötupakkaa myydään useissa paikoissa ja nopealla Googlaamisella vastaan tuli noin kymmenen erilaista paikkaa tilata e-savukkeita. Osa niistä toimi pelkästään tilauslomakkeen kautta, mutta suurin osa on jo rakentanut itselleen toimivan verkkokaupan. Näistä näkyvimpiä olivat Sauhuton.com, Finnvape ja Paulsaar. Voisin kuvitellakin, että suurin osa sähkötupakan käyttäjistä ostaa tuotteensa jostain edellä mainituista kaupoista. Millä perusteella ostopaikka valitaan?

Sähkötupakkaostoksilla netissä

Itse kiinnitän huomiota verkkokaupan ulkoasuun, koska se kertoo heti onko kauppa luotettava. Tai itse asiassa se ei välttämättä kerro sitä, mutta se paljastaa jo aikaisessa vaiheessa, jos kauppa ei ole luotettava. Toinen kriteeri ovat toimituskulut ja toimitusaika. Nämäkin ovat vain minun näkemyksiäni ja näiden painoarvo nousee silloin kun tilattavien tuotteiden hinta on kohtuullinen ja halu saada tuotteet olisi jo kova. Jos puhutaan useiden satojen eurojen hintaisista tuotteista, niin silloin toimituskulujen merkitys on pieni, mutta näissä sähkötupakkahankinnoissa toimituskuluillakin on merkitystä.

Netissä poltetaan rahaa ja tässä sähkötupakkaa

Maksutavat ovat yksi ostopäätökseen vaikuttava tekijä. Itse tykkään maksaa nettiostoksia paljon PayPal:n kautta, koska olen liittänyt siihen tiliin luottokortin, joka kerryttää minulle lentopisteitä. Aika hassu tapa, mutta toivottavasti joskus pääsen istumaan ykkösluokassa ”ilmaiseksi”, vaikka sähkötupakkaa ei taida vielä saada polttaa lentokoneissa.

Tottakai hintataso vaikuttaa. Jätin tämän viimeiseksi, koska se on ehkä näistä itsestäänselvin ja minusta sähkösavukkeiden myynnissä Sauhuton pärjää myös todella hyvin tässä hintakilpailussa. Ainahan löytyy joku, joka myy edullisemmin, mutta jossain vaiheessa tulee se raja, että edullisin ei välttämättä ole niin luotettava, vaan siinä nousee esiin pieni riski verkko-ostoksen tekemiseen. Se ei auta jos hakit tuotteet netistä 9/10 kerrasta edullisimmin ja se kymmenes kerta tuotteita ei tulekaan. Silloin koko paketti ei olekaan enää edullisin, vaan se saattaakin muuttua hyvinkin kalliiksi. En halua pelotella tällä asialla, koska nykyisin hyvin monet kaupat ovat luotettavia, mutta aina on hyvä olla hieman varuillaan.

Voit lukea lisää verkko-ostamisesta ja ihmisten käyttäytymisestä netissä TNS-Gallupin -sivuilta.